Privaatsuspoliitika

See privaatsuseeskiri kirjeldab, kuidas teie isiklikku teavet kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate pisapelle.com (sait) või külastate seda.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
Veebipoe nutriest.eu isikuandmete vastutav töötleja on Healthy Life (registrikood XNUMX) asukohaga Kummeli tn XNUMX-XNUMX Tartu, Tartu Tartumaa XNUMX, tel XNUMX ja e-kiri nutriestsupplements@gmail.com

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?
Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; − kauba kohaletoimetamise aadress; − pangakonto number;− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); − klienditoe andmed.
Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?
Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks. Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendiandmed) kasutatakse ostetud kaupade jateenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendilemaksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade jateenuste osutamisega seonduvaid küsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebi kasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse
Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.
- suhelda teiega;
Turvalisus ja andmetele ligipääs
Isikuandmeid hoitakse voog.com serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidumajanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, etlahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoeteenust. Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed. Isikuandmetega tutvumine ja parandamine Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutaja profiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

Nõusoleku tagasivõtmine
Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

Käitumisreklaam
Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
- [[INCLUDE OPT-OUT LINGID, MIDA KAS KASUTATUD KASUTATAVAD TEENUSED]]

Lisaks võite mõned neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil http://optout.aboutads.info/.

Kustutamine
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Otseturustusteated
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

Vaidluste lahendamine
Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Võimalikud viisid kontakteerumiseks on e-post nutriestsupplements@gmail.com ja telefon +XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

Alaealised
Sait pole mõeldud isikutele, kellel pole vanemate kinnitatud ostujõudu.

Kontakt
Kui soovite lisateavet meie privaatsustavade kohta, kui teil on küsimusi või soovite esitada kaebusi, võtke meiega ühendust e-posti aadressil sales@pisapelle.com või posti teel, kasutades allpool toodud üksikasju:

Pisa Pelle
[Re: Privacy Compliance Officer]
Walter Davis Engineering and Investments LLC, 6550 Shady Brook Lane, Suite 2512, Dallas TX 75206, Ameerika Ühendriigid